BLOGGING EEN GOEDE ONLINE MARKETING STRATEGIE

Als je blogs maakt voor je bedrijf kan dit erg helpen voor de SEO voor je bedrijf, zo heb je meteen een online marketingstrategie te pakken. 

Het schrijven van langere blogs die vol staan met belangrijke keywords en een goede inhoud triggert als alles goed gaat een reactie van de zoekmachine. Op deze manier word je site hoger gerangschikt in de zoekmachine resultaten. Ook voegt het waarde toe voor je klanten, wanneer zij een vraag hebben en je kan er een blog over schrijven is het een betrouwbare bron van informatie geworden. Je creëert een connectie tussen jou en je consument voordat je ze überhaupt ontmoet heeft. Dit is positief voor jouw bedrijf omdat de consumenten al een band met jou hebben dus sneller geneigd zijn om iets te kopen. Wanneer je deze bezoekers omzet in conversies krijg je misschien wel een paar loyale consumenten. 

Voordelen blogs:

  • Connectie opbouwen 
  • Informatie geven
  • Naambekendheid 

Toevallig schrijft het online marketing bedrijf ook blogs, zij bieden veel online marketing diensten aan, denk aan SEO, Web development en nog veel meer. Maar zij kunnen dus ook jouw blogs verzorgen. 

Twijfel niet langer en doe een belletje aan Online Infinity uit Rotterdam. 

online-infinity.nl